Websites met méér

Meer klanten, meer omzet, minder telefoontjes, sneller werken, een beter imago. Er zijn zeker 101 redenen om een website te maken of je oude website op te frissen. Wat je reden ook is, Quoted haalt méér uit je website. En dat doen we in 7 stappen om precies te zijn.

1. Méér voorbereiding

Wie is je doelgroep? Waarom surft die naar je site? Wat wilt die er allemaal doen? We stellen heel veel vragen, maar doen vooral nog veel meer met de antwoorden. Want als wij precies weten waar je met je site naartoe wil, gidsen we je straks ook in de juiste richting. En langs de meest efficiënte route.

2. Méér structuur

We beginnen niet te coderen zonder eerst rustig na te denken over de structuur van je website. Dat doen we samen met jou: kijken wat waar komt. En vooral: hoe belangrijk elk item is. Ontbreekt er nog een tekst of foto, dan briefen we met jouw input de juiste mensen.

3. Méér vorm

Ligt de structuur op tafel, dan maken we een gepast ontwerp. We plaatsen je verhaal niet in een bestaande template, maar creëren een nieuw design op maat van de inhoud. Functioneel gaat altijd voor op origineel, want het heeft geen enkele zin om het digitale vuurwerk boven te halen als je daarmee je doel voorbijschiet. Je huisstijl is grafisch de enige richtlijn.

4. Méér code

Ben je tevreden met de structuur en de vorm, dan beginnen we met het programmeren van je website. Daarbij zijn er voornamelijk 3 criteria: lichte code zodat je site snel laadt, veilige code die ervoor zorgt dat je website goed beschermd is en goeie code die rekening houdt met de zoekmachines zodat je site makkelijk te vinden is.

5. Méér inhoud

Geen goeie website zonder goeie tekst. Want als je online bezoekers over de vloer krijgt, moet je er vooral voor zorgen dat ze de info vinden die ze zoeken én actie ondernemen. We bekijken daarom de inhoud van je website met een loep, verbeteren waar nodig en zetten alles online volgens de regels van de kunst.

6. Méér resultaat

Wie zoekt, die vindt. Maar als mensen lang moeten zoeken, proberen ze het toch liever ergens anders. Daarom zorgen we dat je hoog scoort in Google: met de juiste titels, de juiste structuur en de juiste strategie. Wil je daarnaast nog een e-mailcampagne opstarten, je social media op punt laten zetten of online adverteren, dan helpen we je ook graag.

7. Méér opvolging

Wil je straks een foto of tekst aanpassen op je site, dan doe je dit makkelijk met Speech. Dat is ons eigen snel, veilig en bovenal handig beheersysteem. Enkele maanden na de lancering van je site, zitten we nog eens samen om de resultaten en mogelijke werkpunten te bekijken en te bespreken.