We streven telkens naar méér

Meer impact, meer gevoel, meer waarde, meer eenvoud, meer energie.... Er zijn zoveel redenen om een nieuwe website te maken of je oude website weer af te stemmen op jouw vibe en tribe. Want alles wat jij vertelt op je website, resulteert in meer klanten, meer omzet, meer efficiëntie. Wat je reden ook is, Quoted haalt méér uit je website. En dat in 7 stappen om precies te zijn.

Méér voorbereiding

Wie is je doelgroep? Waarom surft die naar je site? Wat wil die er allemaal doen? We stellen heel veel vragen, maar doen vooral nog veel meer met de antwoorden. Want als wij precies weten waar je met je site naartoe wil, gidsen we je straks ook in de juiste richting. En langs de meest efficiënte route.

Méér structuur

We beginnen niet te coderen zonder eerst rustig na te denken over de structuur van je website. Dat doen we samen met jou: kijken wat waar komt. En vooral: hoe belangrijk elk item is. Ontbreekt er nog een tekst of foto, dan briefen we met jouw input de juiste mensen.

Méér vorm

Ligt de structuur op tafel, dan maken we samen met A Brand Collective een gepast ontwerp. We plaatsen je verhaal niet in een bestaande template, maar creëren een nieuw design op maat van de inhoud. Functioneel gaat altijd voor op origineel, want het heeft geen enkele zin om het digitale vuurwerk boven te halen als je daarmee je doel voorbijschiet. Je huisstijl is grafisch de enige richtlijn.

Méér code

Ben je tevreden met de structuur en de vorm, dan beginnen we met het programmeren van je website. Daarbij zijn er voornamelijk 3 criteria: lichte code zodat je site snel laadt, veilige code die ervoor zorgt dat je website goed beschermd is en goeie code die rekening houdt met de zoekmachines zodat je site makkelijk te vinden is.

Méér inhoud

Geen goeie website zonder goeie tekst. Want als je online bezoekers over de vloer krijgt, moet je er vooral voor zorgen dat ze de info vinden die ze zoeken én actie ondernemen. We bekijken daarom de inhoud van je website met een loep, verbeteren waar nodig en zetten alles online volgens de regels van de kunst.

Méér resultaat

Wie zoekt, die vindt. Maar als mensen lang moeten zoeken, proberen ze het toch liever ergens anders. Daarom zorgen we dat je website hoog scoort in Google: met de juiste titels, de juiste structuur en de juiste strategie. We leggen het je duidelijk uit zodat zoekmachineoptimalisatie geen geheimen meer voor je kent. Wil je nog een stapje verdergaan? Dan halen we er de juiste partners bij die jouw online aanwezigheid nog meer boosten.

Méér opvolging

Wil je straks een foto of tekst aanpassen op je site, dan doe je dit makkelijk met Speech. Dat is ons eigen snel, veilig en bovenal handig beheersysteem. Aan elke website wordt ook Google Analytics gekoppeld, voor het verder opvolgen van de statistieken van je site. Kun je er niet aan uit? Dan overlopen wij samen met jou de resultaten en mogelijke werkpunten. Want aan je online aanwezigheid moet je blijven sleutelen en daar helpen wij graag bij!

Op elk vlak een expert

Wanneer de structuur op punt staat, roepen we de expertise in van A Brand Collective, onze betrouwbare partner in grafisch ontwerp. Annelies past jouw logo en huisstijl perfect toe in een design op maat. Deze samenwerking, berust op wederzijds vertrouwen en met volledige transparantie, garandeert ons steeds het beste resultaat

Copywriters, fotografen, SEO experts en social media specialisten, als ze je website beter helpen maken, halen we hen er ook bij. We gaan op zoek naar de juiste partners en leveren hen een duidelijke briefing aan. Hierbij zorgen we steeds voor een efficiënte aanpak.

Geloof jij ook in een duurzame samenwerking?

Laten we van start gaan

© 2021 Quoted BV BTW: BE 0885.700.763 Maatschappelijke zetel: Kerkstraat 145 A1, 9290 Overmere
info@quoted.be algemene voorwaarden privacy policy cookie policy sitemap