Onze diensten gaan véél verder dan enkel
een website bouwen

Achter het ontwikkelen van een professionele responsive website of webshop, zetten wij ook vaak systemen op op maat van je bedrijf. Je haalt dus veel méér uit je website dan je ziet.

Als het je werk lichter maakt, tijd bespaart en je hierdoor weer 100% kan focussen op je core business, dan programmeren wij het met plezier. Wij werken deze koppelingen uit op de meest eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier, daar ligt onze uitdaging.

Strategie website

We stellen vragen. Veel vragen. Maar we doen vooral nog meer met de antwoorden. We starten elk project met een DNA analyse. We willen heel goed weten wie je bent, wat het doel is van je site en wie je doelgroep is. Tijdens de kick-off meeting neem jij ons mee in jouw verhaal. Nadien gaan wij aan de slag, wij kruipen in de huid van je website bezoekers en definiëren de structuur en content van jouw website.

Webshop ontwikkeling

Met een webshop kun je je aanbod online aanzienlijk uitbreiden. Wij beschouwen jouw webshop als een nieuwe vestiging voor jouw zaak. Wij creëren een duidelijk productoverzicht met filters, suggesties en opties die jouw business verder helpen groeien. Voor een veilige online betaling koppelen we met Mollie. Zo garandeer jij je bezoekers een vlotte en aangename online shopervaring.

Zoekfilter met suggesties

Een zoekfilter op jouw website bezorgt je heel wat nuttige informatie. Via jouw CMS krijg je te zien welke zoektermen jouw doelgroep gebruiken voor jouw aanbod. Vaak voorkomende schrijffouten, synoniemen of nieuwe merken? Het is een bron van informatie voor jouw business. Jij kan zoektermen leiden naar de juiste zoekresultaten en inspelen op nieuwe trends.

Modules op maat

Afhankelijk van de fase waarin je bedrijf zich bevindt, bekijken we welke modules voor je website interessant zijn. We bouwen modules op maat die het jou makkelijk maken om je website frequent aan te passen. Wil je een blog onderhouden, teamleden of vacatures online plaatsen, online afspraken mogelijk maken, workshops of events aankondigen, getuigenissen of berichten toelaten. Als het je website beter maakt, dan programmeren wij het voor jou!

Ontwerp website

Websites worden in verschillende fases gebouwd. Het design is de tweede fase waarbij we vertrekken van jouw DNA en dit samenbrengen met onze structuur. We laten onze grafische partners los op onze wireframing en coördineren het ontwerp van het begin tot het einde. We zorgen voor een design dat klopt. Zonder onze focus te verliezen.

Programmatie & CMS

In de derde fase brengt Tim het design tot leven. Hij doet het design knallen en vertaalt jouw Speech in een gebruiksvriendelijk CMS. Wens je functionaliteiten op maat, een koppeling met een bestaand systeem of automatisatie van eigen processen? Tim zorgt dat het werkt. Dat je website werkt, dat is onze garantie.

Koppeling kassa / voorraad

Werk je met een bestaande kassa of voorraadbeheerssysteem? Dan bekijken wij of we kunnen koppelen met jouw database. Automatisatie van jouw processen is waar wij het voor doen. Wij zorgen voor de synchronisatie tussen jouw webshop en jouw kassasoftware of retailsysteem. Zo linkten we al veel verschillende systemen aan onze webshops met groot succes.

Nieuwsbrief module

Wil je je doelgroep nauw betrokken houden met je zaak? Dan is het uitsturen van een nieuwsbrief in jouw huisstijl een eenvoudige en goede tool. Met een flexibele, maar toch vooraf bepaalde layout kun jij de content van je website makkelijk verzenden. Met de extra rapportage tools van onze nieuwsbrief module krijg je te zien hoeveel keer de nieuwsbrief geopend werd en welke links het best presteren. Informatie die je kan meenemen voor je volgende mailing.

Integratie social media

Hou jij je social media up to date? Dan is het integreren van een Instagram feed, Twitter of Facebook wall op jouw website een goed idee. Je stimuleert bezoekers niet alleen om je te volgen, je geeft hen ook aan dat jouw zaak wel degelijk 'Alive & Kicking' is. Wat op zich weer vertrouwen schenkt aan jouw website bezoeker.

Externe koppelingen

Een koppeling met jouw kassa, nieuwsbriefERP of CRM pakket? Afspraken online beheren, een ledenlijst aanleggen, een registratieformulier of reservatiesysteem op maat? Door de jaren heen ontwikkelden we al heel wat maatwerk en connecties met andere systemen. Dit zowel via CSV, XML als API's.  Een greep uit onze ervaring:

Een website met méér, afgestemd op jouw doel?

We luisteren en denken met je mee. We stellen jouw aanbod, diensten en aanpak zo puur mogelijk voor. Je maakt meer impact en behaalt meer resultaat met een duidelijke, boeiende website. Samen zorgen we voor een site die je bezoekers raakt én aanzet tot het nemen van de juiste acties. 

Laat ons samenzitten

© 2022 Quoted BV BTW: BE 0885.700.763 Maatschappelijke zetel: Kerkstraat 145 A1, 9290 Overmere
info@quoted.be algemene voorwaarden privacy policy cookie policy sitemap