Eén team, twee aanspreekpunten

Als klein webbureau gaan we elke dag voor een persoonlijke aanpak. We zijn oprecht begaan met je website en alles wat daarbij komt kijken.

We houden de communicatielijn graag zo kort mogelijk. Daarom beschouwen we je vanaf dag 1 als volwaardig lid van het team. Met een directe lijn naar elkaars gsm en mailbox.

In ons adressenboek staan ook fotografen, designers en copywriters. Als ze je website beter helpen maken, halen we hen er ook bij. Wil dat zeggen dat je straks met iedereen rond de tafel zit? Neen. We beperken alles tot twee aanspreekpunten: Julie en Tim.

Julie Van Mingeroet - Tim Rogiers

Julie Van Mingeroet

Julie is een echte kameleon. Dat merk je wanneer ze bij aanvang van een opdracht in de huid van je website bezoeker kruipt. Samen op zoek gaan naar een nieuwe, passende wending voor jouw online verhaal is wat ze het liefste doet.

Tim Rogiers

Tim heeft als ervaren webontwikkelaar en SEO-specialist al meer dan 10 jaar lang een geoefend oog voor de broncode en werking van je website. Hij staat in voor de deskundige technische uitwerking van elk project binnen Quoted.