We houden het graag persoonlijk

Als klein webbureau zijn we tijdens de ontwikkeling van jouw website nauw betrokken met je bedrijf. We zijn oprecht begaan met je website en alles wat daarbij komt kijken. Daarom kun je ons vanaf dag 1 beschouwen als een volwaardig lid van jouw team.

Julie Van Mingeroet
Julie Van Mingeroet

Julie is een echte kameleon. Dat merk je wanneer ze bij aanvang van een opdracht in de huid van je website bezoeker kruipt. Samen op zoek gaan naar een nieuwe, passende wending voor jouw online verhaal is wat ze het liefste doet.

julie@quoted.be

Tim Rogiers
Tim Rogiers

Tim heeft als ervaren webontwikkelaar al meer dan 15 jaar lang een geoefend oog voor de broncode en werking van je website. Hij staat in voor de deskundige technische uitwerking van elk project binnen Quoted.

tim@quoted.be

Onze betrouwbare partners

Quoted zoekt de juiste partners voor elk onderdeel van je website. Daarom denken we niet alleen in langetermijnrelatie met onze klanten, maar ook met onze vaste partners.
Designers, copywriters, fotografen, SEO & social media specialisten, kassasoftware, betaalsystemen en meer. Als ze je website beter helpen maken, halen we hen er ook bij en zorgen we voor een efficiënte aanpak.

Laat ons meewerken aan jouw online aanwezigheid

Bespreek je verwachtingen en toekomstvisie met ons, want daar halen wij onze energie uit! Luisteren naar jouw idee is de basis van een goede website. Stel ons vragen over jouw online aanwezigheid en de beoogde doelen en wij bezorgen je méér dan alleen maar een antwoord. We delen onze expertise en werken samen aan jouw online verhaal.

Plan een afspraak

© 2022 Quoted BV BTW: BE 0885.700.763 Maatschappelijke zetel: Kerkstraat 145 A1, 9290 Overmere
info@quoted.be algemene voorwaarden privacy policy cookie policy sitemap