Website met beheersysteem op maat en klantenportaal

Sportievak is een erkende sportfederatie die instaat voor het organiseren van allerhande sportieve activiteiten, van sportdagen en sportkampen tot echte sportvakanties in binnen- en buitenland.

Wat intern vaak leidde tot een complexe verwerking van informatie hebben we via een beheersysteem op maat zo eenvoudig mogelijk opgelost. Er werd aan elke actie gedacht: of het nu gaat over het boeken van een vakantie, het registreren van een sportclub of het hernieuwen van (club)lidmaatschap. Het totaalplaatje klopt. Als bezoeker op de website geraak je makkelijk wegwijs. Snel sportieve activiteiten kunnen boeken en je als club eenvoudig kunnen engageren is het doel.

Website met beheersysteem op maar en inschrijvingsmodule sportkampen Website met beheersysteem op maar en inschrijvingsmodule sportkampen

We programmeerden achter de schermen een intern beheersysteem op maat voor de medewerkers en een snelle doelgerichte communicatie op de website voor de bezoekers.


Intelligente zoekfilter

Een uitgebreid en divers aanbod vraagt om een slimme zoekfilter. We maakten gebruik van een zoekfilter die rekening houdt met verschillende factoren. Wanneer de bezoeker geen gebruik maakt van de filters en aldus een te groot aanbod krijgt, verschijnt er een subtiele link naar de topfilters.

Boekingsmodule op maat

We zorgden ervoor dat alle mogelijke kortingen, verzekeringen en andere unieke data per boeking online kunnen worden verwerkt via het inschrijvingsformulier. De informatie wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de database van Sportievak en gekoppeld aan de klant.

Online betaling

De bezoeker krijgt de mogelijkheid om zijn inschrijving meteen af te ronden en ontvangt hiervan onmiddellijk een bewijs. Een snelle afhandeling van de inschrijving, zorgt voor een positieve gebruikservaring. Volgende keer terug boeken?