Een responsive website met straffe beelden

Bij Optiek Sonck in Lokeren weet je dat je geholpen wordt! Optiek Sonck staat dan ook garant voor een onnavolgbare service en topkwaliteit, gekend in Lokeren en omstreken.

Als optiekers willen ze zich onderscheiden door onder andere verdeler te zijn van exclusieve merken zoals Anne & Valentin, Chanel, Rolf, Götti, Cartier en veel meer. Deze exclusiviteit wordt benadrukt met een sterke, responsive website vol krachtige beelden in een ontwerp van All Image.

Christian en Els wouden vooral eens wat 'anders'. Naast enkele subtiele effecten in de websit, creëerden we vooral ruimte voor sterke merken, inspiratiebeelden en duidelijke call-to-actions.

Responsive website voor brillenwinkel in Lokeren Responsive website voor brillenwinkel in Lokeren

De sterke campagnebeelden maken de homepage van Optiek Sonck helemaal af. De focus ligt op de verschillende brillen en merken.


Dropdown met beelden

In het menu onder 'eyewear' verwerkten we een fullscreen rollover effect met beelden. Dit versterkt de keuze van de verschillende onderdelen. Doorheen heel de website maken we gebruik van speelse effecten bij rollover en bij het inladen van beelden.

Opladen van foto's

De sterke beelden van de brillenmerken worden via ons eenvoudig CMS systeem in een bepaalde vorm gegoten. Optiek Sonck moet enkel nog de foto kiezen, opladen, een plaats aanduiden en de foto wordt automatisch toegevoegd.

Nieuwsberichten

Aan de hand van nieuwsberichten stelt Optiek Sonck nieuwe collecties en trends voor. Dit zowel op de website als via Facebook. Het is enkel nog een kwestie van tijd te vinden om dit up-to-date te houden. En daarbij helpen wij graag een handje!