Webshop op maat

Bij het stijlvolle magneetbehang en de muurstickers van Groovy Magnets hoort een minimalistische webshop. Er werd dan ook over elk detail nagedacht! We werkten het aangeleverde ontwerp tot in de puntjes uit, zonder de gebruiksvriendelijkheid en algemene werking uit het oog te verliezen.

De indeling van de verschillende categorieën en producten werd ook door ons mee bepaald. Zo maakten we combinaties van gelijkaardige producten met verschillende afmetingen op één productpagina. Nog handiger shoppen en kiezen, met andere woorden!

Webshop op maat met productdatabase en betaalsysteem in Antwerpen Webshop op maat met productdatabase en betaalsysteem in Antwerpen

Voor de webshop van Groovy Magnets werd over elk detail nagedacht.
Zowel qua ontwerp als qua programmatie.


Winkelmand

We streven naar een vlotte checkout voor elke aankoop. Voor de online betaling integreren we MultiSafepay, met verschillende betaalmogelijkheden. Openstaande bestellingen kunnen gedurende een bepaalde periode worden hergebruikt om frustraties te vermijden.

Social media

Voor Groovy Magnets bieden we ook professionele ondersteuning bij het beheer van hun social media (Facebook, Pinterest, Instagram). Gerichte advertenties en berichten worden op doordachte momenten geplaatst en opgevolgd, mét resultaat.

Nieuwsbrief-module

Onze nieuwsbrief-module is volledig geïntegreerd in de website. Zo wordt het ledenbestand automatisch aangevuld. Het opmaken van een mailing is heel eenvoudig, wat een groot voordeel is gezien de vele logistieke taken die bij het runnen van een webshop komen kijken.