Fontastische website met line-up en foto's

Wie denkt aan de Fonnefeesten, denkt in eerste instantie aan een gratis festival met een heel gezellige sfeer. Om dit online weer te geven werkten we een moderne website uit met knappe voorstelling van de bands.

Een tweede uiterst belangrijk punt om de sfeer weer te geven zijn de foto's. Jaarlijks worden er tal van knappe beelden genomen door Fonne-fotografen en sympathisanten. Een upload-module op maat voor de fotografen zorgt voor een eenvoudige upload van de foto's en een makkelijker beheer nadien.

Responsive website met krachtige foto uploader Responsive website met krachtige foto uploader

De 25e editie van de Fonnefeesten vroeg om een hippere online uitstraling! Met de nieuwe website geven we de bands en fans extra exposure.


Programma

Een 10-daags programma wordt via het CMS flexibel ingevuld. Per dag kunnen de organisatoren de bands zelf een indeling naar keuze geven: Large, medium & small.

Foto upload

We ontwikkelden een apart platform waar fotografen en medewerkers foto's snel kunnen opladen. De foto's kunnen nadien makkelijk worden beheerd via het CMS van de Fonnefeesten.

Sponsors

Dankzij de steun van de vele sponsors is de Fonnefeesten een feit. Vandaar dat zij een extra vermelding waard zijn op de website. Zo worden alle partners onderaan elke pagina vermeld en krijgen ze nog een aparte vermelding op het programma zelf.