Veelomvattende website met beheersysteem

De missie van psychologe en schrijfster Ineke Van Lint is om iedereen zijn of haar doel in het leven te helpen ontdekken om zo ook gelukkiger te kunnen worden.

Hiermee gingen we aan de slag om een online verhaal uit te werken dat perfect aansluit bij het ontdekken van geluk en vreugde. Het kleurrijke ontwerp vormt de basis, de frisse beelden en motiverende teksten doen de rest.

De website heeft vele extra functionaliteiten, waaronder een blog-module, een handige webshop om boeken te bestellen met online betaling, een inschrijvingsmodule voor workshops (met kalender) en meer.

Er lopen ook een aantal automatische e-mailscripts waardoor gratis lessen en "vitaminen voor de ziel" op de juiste momenten bij de klanten en volgers van Ineke terechtkomen.

Website met workshops, verkoop van producten en getuigenissen module Website met workshops, verkoop van producten en getuigenissen module

Voor psychologe en schrijfster Ineke Van Lint creëerden we een kleurrijke, positieve en veelomvattende functionele website.


Getuigenissen

Ineke Van Lint ontvangt veel positieve reacties op haar consultaties, workshops en boeken. Deze wil ze graag delen met de wereld zodat ze ook een positieve invloed kunnen hebben op anderen.

Blog met reacties

Om mensen te inspireren en te motiveren schrijft Ineke van Lint vaak gedachten, tips, mooie verhalen en passages uit haar boeken neer. We creëerden een blog waar bezoekers ook hun persoonlijke reacties kunnen achterlaten.

Webshop en inschrijvingen

Het webshop gedeelte voor Enthousiasme biedt 2 soorten producten: digitale boeken en workshops. Bezoekers kunnen via de webshop beide producten aankopen / reserveren en meteen online betalen.