Responsive website voor een boetiek met dameskleding

Wie in Lokeren op zoek is naar een stijlvol ensemble of outfit voor een speciale gelegenheid denkt automatisch aan Boetiek Dominique op de markt. Daar ben je als klant zeker van exclusieve collecties, persoonlijk advies en een warm onthaal.

Ook op de website wouden we het persoonlijke karakter van boetiek Dominique extra in de verf zetten. De pagina 'boetiek' vertelt op de juiste manier het verhaal van Simonne en haar dochter Sofie.

In de boetiek gaan ze voor 'wauw' en dat hopen we met de frisse en moderne voorstelling van de collecties op de website ook te bereiken. Via de website ontdek je niet alleen de nieuwste collecties, maar ook dé trends van het seizoen spotten.

Responsive website met voorstelling dameskleding Responsive website met voorstelling dameskleding

Met het 25 jarige bestaan van Boetiek Dominique in Lokeren vonden Simonne en Sofie het tijd voor een frisse wind in de website. We bedachten een leuke manier om zowel collecties als trends voor te stellen.


Kleine boetiek, groot hart

Een boetiek zoals Dominique in Lokeren is er één om te koesteren. De warmte in hun onthaal, het zorgvuldig gekozen aanbod, het maatwerk en de authenticiteit die ze uitstralen maken deel uit van het DNA van de boetiek. Dit alles kreeg een welverdiende plaats op de pagina 'boetiek'.

Collecties & trends

Het moet voor Sofie of collega eenvoudig zijn om collectiefoto's op te laden. Daarom ontwikkelde we in Speech slechts 1 module waarbij ze alle foto's makkelijk kunnen indelen per merk of per trend. Nieuw merk of korting? Door middel van een simpele tag wordt het meteen vermeld op de collectie.

Copywriting & Fotografie

We werden in contact gebracht met een vlotte (hoe kan het ook anders!) copywriter. Zij zorgde voor de perfecte aanlevering van de teksten in een leuke, passende stijl. Ook voor de fotografie zorgden we voor een duidelijke briefing, de nodige assistentie en een kritisch oog bij selectie.