Responsive website met vaste grid

Bar Copine introduceerde in Lokeren een hippe koffiebar met gezonde lunches en een ongeziene, overheerlijke brunch op zondag! Wij weten alvast waar naartoe tijdens onze middagpauze.

Alsof dat nog niet genoeg is, kan je je ook nog laten verleiden door fashion gifts, gadgets en interior design met een Scandinavische toets.

Al deze offline troeven komen ook online tot leven dankzij een stijlvolle website met vaste structuur. Het concept en de huisstijl van Bar Copine werden online vertaald naar zachte pastelkleuren en stijlvolle foto's met een leuke twist. @Bar.copine: eentje om te volgen!

Website met vaste blokkenstructuur Website met vaste blokkenstructuur

De mooie foto's van de bar, store en heerlijke gerechten werden in een leuke responsive frame gegoten. Kim's perfect gestylede Instagram berichten verdienden ook een plaatsje op de website.


Integratie Instagram

Kim van Bar Copine maakt handig gebruik van social media. We pasten het ontwerp wat aan zodat er op de contactpagina ruimte was voor een Instagram feed. Eén keer per dag halen we enkele mooie foto’s van Bar Copine op.

Blokkenstructuur

We creëerden een systeem waarbij de foto’s in een vaste grid werden geplaatst. Het CMS systeem zorgt voor de uitsnijding en kadrage. Daardoor kunnen de foto’s eenvoudig opgeladen worden.

Responsive webdesign

Bij het herschalen van de website krijgen de blokken een gepaste plaats voor mobiele apparaten. De blokken passen zich aan aan de hoeveelheid tekst op telefoon of aan de grootte van 2 blokken op een tablet.