Responsive website met dynamische blokkenstructuur

Bar Copine introduceerde in Lokeren een hippe koffiebar met gezonde lunches en een ongeziene, overheerlijke brunch op zondag! Wij weten alvast waar naartoe tijdens onze middagpauze.

Alsof dat nog niet genoeg is, kan je je ook nog laten verleiden door fashion gifts, gadgets en interior design met een Scandinavische toets.

Al deze offline troeven komen ook online tot leven dankzij een stijlvolle website met dynamische blokkenstructuur. Het concept en de huisstijl van Bar Copine werden online vertaald naar zachte pastelkleuren en stijlvolle foto's met een leuke twist. @Bar.copine: eentje om te volgen!

Responsive website met blokkenstructuur Responsive website met blokkenstructuur

De mooie foto's van de bar, store en heerlijke gerechten werden in een leuke responsive frame gegoten. Kim's perfect gestylede Instagram berichten verdienden ook een plaatsje op de website.


Dynamische blokkenstructuur

De sfeerfoto's kunnen via Speech eenvoudig opgeladen worden in de dynamische blokkenstructuur. Bij het herschalen van de website krijgen de blokken een gepaste plaats voor mobiele apparaten. De blokken passen zich aan aan de hoeveelheid tekst op telefoon of aan de grootte van 2 blokken op een tablet.

Google maps integratie

Twee locaties met een eigen concept vragen om wat duiding. Onderaan elke pagina wordt er aan de hand van een Google Maps indicatie duidelijk gemaakt waar je terecht kan. Op de homepage en contactpagina worden beide locaties aangegeven.

Instagram plugin

Bar Copine zet sterk in op social media. De integratie van een Instagram feed vormt een verlengde op de visuele website. Eén keer per dag halen we enkele mooie foto’s van Bar Copine op.