Gebruiksvriendelijke webshop

Ben je op zoek naar een item of naar tips voor je interieur? Dan heeft Ydee in Gent precies wat je nodig hebt. Ydee biedt artikelen van toonaangevende (veelal Scandinavische) merken en zorgt bovendien voor stijltips om U tegen te zeggen.

Met een al even stijlvol ontwerp van Atelier Aelterman gingen we aan de slag. We bouwden een handige én mooie webshop waarbij de filters en de zoekfunctie met suggesties helpen bij het zoeken tussen de vele artikelen.

Er was geen productdatabase aanwezig om te koppelen, dus bouwden we zelf een productdatabase op maat, geïntegreerd in onze CMS Speech.

Webshop met betaalsysteem en productdatabase voor winkel in Gent Webshop met betaalsysteem en productdatabase voor winkel in Gent

Voor Ydee in Gent bouwden we een handige én mooie webshop waarbij de filters en de zoekfunctie met suggesties helpen bij het zoeken tussen de vele artikelen.


Duidelijke zoekfilters

Filters op merk, type, kleur en een handige slider voor het bepalen van de prijs waarbinnen je wil zoeken maken het gebruik van de webshop intuïtief. In het overzicht zie je meteen ook alle bestaande kleuren per artikel. Duidelijke actieknoppen in contrasterende kleur maken de productpagina's af.

Productdatabase

Input van de gegevens van alle producten met hoofdfoto (inclusief automatische herschalingen), inspiratiefoto’s, prijzen, teksvelden, stock, levertermijn en uitgebreide specificaties voor een eenvoudig beheer. Er zijn onderliggende modules voor kleurgroepen, onderstellen, enz.

Meertalige website

De website is volledig drietalig opgebouwd (NL/FR/EN). Het is mogelijk een bepaalde taal op non-actief te zetten tot wanneer deze volledig op punt staat. Bezoekers worden naar de juiste taal gestuurd door een taaldetectie en kunnen indien nodig van taal wisselen.