Responsive website met offerte aanvraag

Met passie spreken Steven en Els over hun trappen in natuurlijk blauw staal en hun volglazen borstweringen. Voor hen het summum onder de trappen, waarin ze zich willen onderscheiden qua afwerking en service.

Deze passie vertaalden we naar een website met stijlvolle voorstelling van elk project in een duidelijke, overzichtelijke structuur en met aantrekkelijke interieurfoto's.

Een offerte aanvraag via de website moet doelgericht en specifiek zijn, met upload van plannen en (werf)foto's. Dit zorgt voor meer kwalitatieve en waardevolle aanvragen. Bovendien vereenvoudigt het de opvolging aanzienlijk.

Responsive website met offerte aanvragen Responsive website met offerte aanvragen

Ybis draagt veel zorg voor elke trap of borstwering. Professionele interieurfoto's bieden een grote meerwaarde. Eenvoud en schoonheid gaan hier hand in hand.


Voorstelling projecten

Elke trap in natuurlijk blauw staal is uniek en dat wil Ybis duidelijk maken met de vele professionele projectfoto's. Deze werden in een dynamische blokkenstructuur gegoten. Bij rollover verschijnt de projecttitel op een blauwe achtergrond.

SEO

Elk project heeft een detailpagina met SEO geoptimaliseerde url, ook de metagegevens en een extra omschrijving kunnen door Ybis ingevuld worden. Zo kan de klant sterker inzetten op de verschillende zoektermen die voor hen belangrijk zijn.

Offerte aanvraag

Een online offerte aanvraag bevat voor Ybis specifieke, noodzakelijke gegevens. Zo kan een bezoeker meteen een plan en enkele foto's van de huidige situatie doorsturen. Alleen zo krijg je kwalitatieve aanvragen binnen.