Responsive website met bestelformulier

Vloerwerken Kegels in Sint-Pauwels is dé specialist in vloertegels voor advies, plaatsing en onderhoud. Na een grondige analyse van de vorige website werkten we een nieuw voorstel uit.

Koppels die bouwen of verbouwen en op zoek zijn naar de ideale tegels (onderhoudsvriendelijk, sterk en mooi) moeten we ook online overtuigen van het aanbod, vakmanschap en kennis van Vloerwerken Kegels. Bezoekers vinden inspiratiebeelden en duidelijke foto's van mooie realisaties om hen hierbij te helpen.

Website met reservatieformulier en realisaties Website met reservatieformulier en realisaties

De bezoekers online overtuigen van het aanbod, het vakmanschap en de kennis van Vloerwerken Kegels. Dat doen we onder andere door sterke teksten, duidelijke actieknoppen en mooie beelden.


SEO Optimalisatie

De inhoud van de website werd sterk geanalyseerd en verwerkt in een nieuw ontwerp. Samen met een copywriter zorgden we voor SEO geoptimaliseerde teksten.

Bestelformulier

Vloerwerken Kegels wou hun onderhoudsproducten online aanbieden, zonder webshop (betaling, verzending) maar met een bestelformulier. Dé ideale manier om te testen of een webshop de investering waard is.

Call to action

Elke pagina sluiten we af met een relevante call to action, waardoor de bezoeker perfect doorheen de website geleid wordt en actie kan ondernemen.