Website met reservatiesysteem op maat

't Vier Emmershof in Lokeren is al vele jaren een gerenommeerd gastronomisch restaurant. We creëerden een responsive website met reservatiesysteem op maat.

Reservaties worden dynamisch ingepland in het restaurant en kunnen later nog worden verplaatst van tafel. De kalender is steeds up to date, wat enorm veel telefoons en e-mailverkeer bespaart.

Andere functionaliteiten van de site zijn onder andere: aanvraagformulier voor overnachting in de suite, nieuwsbrief-module met inschrijving via de website, overzicht van de menuformules en meer.

Website met reservatiesysteem Website met reservatiesysteem

Voor gastronomisch restaurant 't Vier Emmershof in Lokeren creëerden we een responsive website met reservatiesysteem op maat. 


Online reservatiesysteem

Bezoekers kunnen online heel eenvoudig een reservatie maken op basis van 2 criteria: aantal personen en tijdstip. Elke reservatie wordt automatisch bevestigd via e-mail. Zo vermijden we onnodig manueel e-mailverkeer met de klant.

Digitale online wijnkaart

Er werd een digitale wijnkaart uitgewerkt voor gebruik in het restaurant zelf, op iPad. Deze kaart wordt gevoed vanuit het centrale beheersysteem van de site, waar ook een wijnverkoop-functie aan werd gekoppeld. Stock en prijzen zijn op dezelfde plaats te beheren.

Extra beveiligd CMS systeem

Gezien de grote hoeveelheid persoonlijke informatie en de verwerking van de reservaties, kwam de vraag om het CMS systeem extra te beveiligen. We werkten met 2-step verification om dit te garanderen.