Stijlvolle webshop gekoppeld aan kassasoftware

THIRON is een exclusief schoenenmerk met flagship store in Antwerpen. Wij zorgden voor een al even exclusieve, klassevolle website. Voor elke nieuwe collectie zorgt Guy Thiron voor sterke, unieke campagnebeelden. Deze krijgen dan ook een prominente plaats op de homepage.

Met de volledige restyling zorgden we voor een stijlvolle voorstelling van de schoenen en zetten we het merk meteen ook online kracht bij. De webshop werd binnen dezelfde look & feel geoptimaliseerd met veel aandacht voor responsive webdesign.

Stijlvolle webshop ontwikkeling met koppeling aan kassa voor schoenen in Antwerpen Stijlvolle webshop ontwikkeling met koppeling aan kassa voor schoenen in Antwerpen

Voor exclusief schoenenmerk met flagship store in Antwerpen THIRON zorgden we voor een al even exclusieve, klassevolle website. 


Voorstelling collecties

De voorstelling van de collecties werd herwerkt door het gebruik van minimalistische maar handige fotoalbums. Vergrotingen worden getoond in een fullscreen lightbox mét swipe voor mobiele toestellen. De foto's worden automatisch herschaald en houden rekening met verschillende resoluties.

Integratie kassasoftware

THIRON maakt al sinds de opstart in 2009 gebruik van de kassasoftware Gemshop van Wasp. We programmeerden hiervoor een totale synchronisatie, zodat alle productgegevens (inclusief stock) altijd en overal up-to-date zijn. Bestellingen worden ook meteen doorgestuurd naar de kassa.

Accounts en gastaccounts

Om te bestellen kunnen klanten een account maken en inloggen. Het is daarnaast ook steeds mogelijk om als gast door te gaan zonder een wachtwoord te moeten invullen. Er zijn verschillende opvolgingsmails na elke bestelling om de ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.