Responsive website met duidelijke call-to-actions

Dirk Verstraete is een chiropractor die mensen meer bewust wil maken van de heilzame werking van chiropractie voor het hele lichaam.

Na een grondige screening van de sector begonnen we aan een doordachte opbouw van de nieuwe website. We zorgden voor voldoende informatie en uitleg over chiropractie, een korte voorstelling van Dirk en links naar de twee praktijken in Haasdonk en Eindhoven.

De focus ligt op de locaties (contactgegevens), het maken van een afspraak (via een externe site) en mogelijke klachten. Het werd een gebruiksvriendelijke website met relevante call-to-actions.

Website met koppeling aan agenda voor chiropractor in Haasdonk en Eindhoven Website met koppeling aan agenda voor chiropractor in Haasdonk en Eindhoven

Bezoekers overtuigen van de heilzame werking van chiropractie doen we op deze site aan de hand van voldoende informatie, relevante actieknoppen en verwijzingen naar de praktijken.


Inhoudelijke screening (SEO)

Alvorens een ontwerp of structuur te bouwen, deden we een grondige screening van de nodige inhoud op de website van een chiropractor. Hiermee hebben we uiteraard ook rekening gehouden met de zoekwoorden voor de branche (SEO).

Call to action

We begeleiden de bezoeker vanaf de homepage door het stellen van de juiste vragen en het plaatsen van relevante actieknoppen. De focus ligt op het maken van een afspraak en contact opnemen met één van de praktijken.

Integratie reservatiemodule

Dirk maakt gebruik van Crosssuite voor het beheren van zijn agenda. Wij zorgden voor een vlotte koppeling met de juiste agenda voor de verschillende praktijken.