Moderne website met vele functionaliteiten

Rouwcentrum Verhoeven is een gerenommeerde begrafenisondernemer in Zelzate. Onlangs stopten ze hun zaak in een nieuw kleedje en dus was het ook tijd om hun website aan te pakken. En dat deden we met een moderne responsive website.

We kregen het genoegen om hun begrafenisonderneming online kracht bij te zetten, wat leidde tot een vlotte en aangename samenwerking. Er werden verschillende functionaliteiten op maat uitgewerkt, zoals online rouwberichten, het bestellen van bloemen met online betaling, enz.

Website met rouwberichten en bestelformulier voor begrafenisondernemer in Zelzate Website met rouwberichten en bestelformulier voor begrafenisondernemer in Zelzate

We zetten de begrafenisonderneming online kracht bij en werkten functionaliteiten uit op maat: online rouwberichten, bloemen bestellen met online betaling.


Online condoleren

De rouwberichten online kunnen bekijken was een basisvereiste voor de nieuwe website. We zorgden voor een serene voorstelling van de overledenen met duidelijke links naar de rouwbrief, het online condoleren en bestellen van bloemen.

Bloemen bestellen

Rouwcentrum Verhoeven biedt de mogelijkheid een passend bloemstuk te bestellen voor een overledene. De bezoeker kiest een bedrag of een stuk naar keuze en kan opteren voor onmiddellijke betaling via MultiSafepay met afhaling of levering.

Beheersysteem op maat

Alle nodige functies kregen een plaats in ons handig beheersysteem Speech. Alle ontvangen rouwberichten kunnen bijvoorbeeld makkelijk worden geëxporteerd, verzonden of afgeprint in een template met juiste layout.