Portfolio van een schilder

Het atelier van Patrik Rogiers staat boordevol intense tekeningen. Tijd om deze te delen met de buitenwereld! We bezorgden Patrik een sterke en duidelijke online portfolio.

De werken worden in een hoge resolutie bewaard, gecomprimeerd voor web en in een knap overzicht geplaatst. Tentoonstellingen worden aantrekkelijk aangekondigd in chronologische volgorde en met alle nodige praktische informatie.

Website ontwikkeling met portfolio voor schilder en tekenaar in Lokeren Website ontwikkeling met portfolio voor schilder en tekenaar in Lokeren

We bezorgden Patrik Rogiers een sterke en duidelijke online portfolio om zijn werken makkelijk te kunnen delen met de buitenwereld. 


Portfolio

Werken worden getoond in een knap overzicht. De foto's worden automatisch herschaald voor optimale laadsnelheid van de website. Bovendien zijn ze eenvoudig op te laden met Speech, ons eigen CMS.

Tentoonstellingen

Tentoonstellingen worden aangekondigd met foto (affiche, werk of ander beeld) en de nodige praktische informatie. Ze worden getoond in chronologische volgorde en verdwijnen op het juiste moment naar het archief.

Responsive webdesign

De website werd volledig responsive gebouwd. De krachtige beelden op deze website herschalen wanneer nodig op mobiele apparaten en zijn makkelijk navigeerbaar.