Responsive website met tijdloze uitstraling

Opticlub in Beveren; een brillenwinkel waar je met plezier binnen stapt en gegarandeerd met een nieuwe bril weer buiten wandelt! Ilse en Hendrik spreken met hun ruim assortiment aan brillen een heel breed publiek aan.

Het gevoel dat ze creëren in de winkel wouden we ook online brengen. We kozen voor een tijdloze look & feel voor hun nieuwe, gebruiksvriendelijke website. De bezoekers beter informeren en inspireren en hun grote variëteit aan brillen ten toon stellen, dat was de opdracht.

Website voor opticien in Beveren Website voor opticien in Beveren

Voor Opticlub werkten we een tijdloze look & feel uit voor de website, die de bezoeker beter moet informeren en inspireren. 


Tijdloos design

In het nieuwe ontwerp werken we met een leuke blokkenstructuur waarbij we afwisselend spelen met lichtblauw, zwart en wit. We zorgen voor een design en een mooie vormgeving die makkelijk aanpasbaar zijn.

Collecties

De belangrijkste merken worden vertegenwoordigd met een sfeerfoto en onderverdeeld in brillen en zonnebrillen. De beelden worden via onze CMS opgeladen, gerangschikt en benoemd. Op de website worden de beelden met een dynamisch effect ingeladen.

Contactgegevens

Alle contactgegevens en openingsuren krijgen een vaste plaats bovenaan de hoofding van de website. Door te werken met duidelijke icons kunnen we dit ook op kleine schermen optimaal weergeven. Bellen kan rechtstreeks via de link.