Responsive website met ticketsysteem en online betaling

Voor het dynamische theatergezelschap Multatuliteater in Gent bouwden we een moderne responsive website met ticketsysteem.

Het is eenvoudig om via de website tickets bestellen en online te betalen. Bij betaling worden de tickets meteen in printbare vorm (met barcode) verstuurd via e-mail.

In het CMS systeem kan een aanwezigheidslijst geprint worden voor de avond van de voorstelling. Daarnaast creëerden we de mogelijkheid om extra personen op een wachtlijst te plaatsen bij een uitverkochte voorstelling.

Responsive website met ticketsysteem en wachtlijst Responsive website met ticketsysteem en wachtlijst

Voor Multatuliteater was het belangrijk om een vlotte afhandeling van de tickets te garanderen, zowel voor de klant als voor de medewerkers.


Ticketsysteem

Het online bestellen en betalen van tickets moest vlekkeloos verlopen. Er werd rekening gehouden met verschillende types (vrij)kaarten, het aantal beschikbare plaatsen en andere factoren. Een printbare versie van het ticket dient als bewijs van betaling.

Aanwezigheidslijst

Voor elke voorstelling is het mogelijk om een aanwezigheidslijst te printen. Hierop worden alle gegevens in een duidelijk overzicht gegoten zodat de controle van de aanwezigen bij de avond van de voorstelling heel snel verloopt.

Wachtlijst

Gezien het succes van de producties was het opportuun om een wachtlijstsysteem te voorzien. Bij een uitverkochte voorstelling kunnen geïnteresseerden zich alsnog opgeven. Deze lijst kan ook vanuit het CMS systeem geraadpleegd en geprint worden.