Responsive website met voorstelling projecten

Mebo, staalverwerkingsbedrijf in Lokeren, zocht naar een stijlvolle voorstelling van hun projecten, zowel voor bedrijven als voor particulieren. In een overzicht moet snel duidelijk worden dat Mebo construct totaalprojecten in staal kan verwerken.

Voor Mebo hebben we het eenvoudig gemaakt om projectfoto's op te laden, van plaats te veranderen en toe te voegen op de homepage. Op de detailpagina van een project kan de bezoeker via een lightbox de foto's snel bekijken.

Responsive website met project voorstelling en lightbox Responsive website met project voorstelling en lightbox

Onze wens: een stijlvolle voorstelling van onze projecten. De foto's moeten spreken. We willen bovendien eenvoudig en snel nieuwe projecten kunnen toevoegen.


Responsive website

Al onze websites worden responsive gebouwd. Het aantal projecten op één rij wijzigt naargelang de schermbreedte. Zo krijgen we op een tablet, in verticale houding, 2 projecten naast elkaar en staan de projecten op smartphone onder elkaar.

Fotoalbum in lightbox

Een lightbox is een handige tool voor het eenvoudig en snel bekijken van foto's. Voor het opladen van de foto's in Speech bouwden we een script die de originele foto's meteen herschaalt. Hierdoor duurt het inladen van de foto's online slechts enkele seconden.

Google maps in huisstijl

Op de contactpagina mag een google maps aanduiding van uw bedrijfslocatie niet ontbreken. We verwerken de google maps kaart dan ook graag in de huisstijl van uw bedrijf en website.