Stijlvolle website met blog en file upload

Lingua Jura, een juridisch vertaalbureau krijgt opdrachten uit gerechtelijke kringen. Een voorname, stijlvolle uitstraling van hun kantoor en expertise was dan ook aangewezen.

Een offerte met file upload zorgt voor een correcte en efficiënte verwerking van elke aanvraag. Iets waar zaakvoerdster en juriste Evelyne Desmet samen met haar assistente Inge Denolf dagelijks naar streven.

Bovendien wil Lingua Jura ook toonaangevend zijn in de sector door het extra aanhalen van social media kanalen, alsook via de eigen blog. Teksten zijn niet alleen hun sterkte, ze zorgen tevens voor een sterkere website.

Stijlvolle website met blog en file upload Stijlvolle website met blog en file upload

De website weerspiegelt volledig hoe Evelyne en Inge als team werken: vlotte communicatie, correcte afhandeling en punctuele uitvoering. Lingua Jura zet de puntjes werkelijk op de 'i'.


Knappe huisstijl

Een knappe huisstijl maakt het ontwerp van onze websites des te plezanter. In ons ontwerpvoorstel stelden we een bepaalde sfeer voor die door de fotograaf perfect werd vertaald. Hierdoor maak je als bedrijf echt het verschil!

File upload

Om snel een correcte prijsopgave te kunnen bezorgen, was een file upload een must voor Lingua Jura. We zorgden ervoor dat je in één aanvraag meerdere bestanden, elk tot 5 MB, kan versturen. Elke aanvraag wordt ook meteen doorgestuurd naar Teamleader (via API), voor een eenvoudige interne opvolging.

Sociaal engagement

Evelyne en Inge zetten graag in op alle social media kanalen. We zorgden voor de links met de juiste platformen, verwerkten de nieuwsbriefinschrijvingen in hun MailChimp-account en creëerden een blog op maat.