Responsive website waar sfeer primeert

Juwelier Kegels in Sint-Gillis-Waas is nog één van die pareltjes: een echte juwelier met atelier waar Hilde en Johan je in alle rust helpen met persoonlijk advies. Ze kozen voor een sfeervolle website, waarbij foto’s en producten tot de verbeelding moeten spreken, maar waar de nadruk ook op de service ligt.

We bouwden een dynamische website vol leuke details: dynamische openingsuren, sliding banners voor collecties in de kijker, een dynamische boodschap, suggesties van andere merken, enz. Hierbij hielden we ook de gebruiksvriendelijkheid nauw in de gaten.

Website met voorstelling merken Website met voorstelling merken

Voor Kegels bouwden we een dynamische website vol leuke details waronder dynamische openingsuren en sliding banners voor collecties in de kijker.


Sliding banner met boodschap

Sfeer wordt gecreëerd door de grote banner met daarop een aangepaste boodschap. Zo kan Juwelier Kegels makkelijk inspelen op trends en op de seizoenen.

Dynamische openingsuren

Via ons CMS kunnen de openingsuren en vakantieperiodes ingegeven worden. Op de website komt er op die manier direct een melding of de winkel open of gesloten is op het moment van bezoek.

Merken

Elk merk heeft een eigen detailpagina op de website en een vermelding op de overzichtspagina. Per merk kunnen er sfeerfoto’s en productfoto’s toegevoegd worden.