Responsive website met cadeaulijst

Zussen Annelies en Liesbeth startten in 2015 een winkel met betaalbare, hippe kinderkleding nabij Aalst. Bovendien wouden ze ook jonge ontwerpers de mogelijkheid bieden tot het presenteren van hun leuke en unieke collecties.

Het zijn meiden met plannen: avondopeningen, modeshows, originele acties, cadeaulijsten, hun eigen Fofiebon en meer. Hun toegankelijkheid moest benadrukt worden: alle contactgegevens kregen een prominente plaats op de homepage. Hun nauwkeurig uitgezochte, betaalbare merken werden in een dynamische banner geïntegreerd.

Iets gepland? Wij zorgden voor een flexibel gebruik van de homepagina blokken. Al hun events en acties worden dus netjes in de kijker gezet.

Responsive website ontwikkeling met digitale cadeaulijst op maat in Aalst Responsive website ontwikkeling met digitale cadeaulijst op maat in Aalst

Voor Fo en Fie creëerden we een leuke website met een voorstelling van de merken, aankondigingen van evenementen en duidelijke verwijzingen naar de winkel. De bezoeker krijgt het gevoel in de echte winkel binnen te stappen.


Voorstelling merken

De merken worden voorgesteld in een sliding banner en in een overzicht met stijlvolle foto's. Op de overzichtspagina van elk merk krijg je enkele kenmerken te zien, dit zorgt ervoor dat snel de stijl kan worden achterhaald.

FoFieLijst

Annelies en Liesbeth bieden klanten de mogelijkheid om een geboortelijst of een lijst voor andere speciale gelegenheden (communie, verjaardag...) aan te leggen. De artikelen worden in ons CMS geplaatst en nadien als verkocht en/of opgehaald aangeduid.

Flexibele blokken

Op de homepage kan er gebruik gemaakt worden van een flexibele ruimte voor het toevoegen van aankondigingen, acties of opendeurdagen. Zo zorgen Annelies en Liesbeth ervoor dat elke boodschap in de kijker staat.