Uitgebreide webshop gekoppeld aan kassasysteem en stockbeheer

De Splenter Schoenen heeft verschillende schoenenwinkels in Nederland én een webshop. Hun oude site was te beperkt qua beheer en de synchronisatie met hun kassasysteem liep niet altijd lekker. De online shop moest dus opmerkelijk gebruiksvriendelijker, sneller en makkelijker qua beheer zijn. We werkten een koppeling op maat uit met hun kassasysteem en stockbeheer.

Tijdens de ontwikkeling werd op elk detail gelet. Van de functionele homepage (weg met de carousel), de vele filters met sorteeropties en de productpagina's tot de winkelwagen, het bestelproces en de winkelpagina's met dynamische openingsuren en vakantieregeling.

Daarnaast wou De Splenter ook sterker inzetten op klantenservice. Dit deden we ondermeer door een uniek e-mailsysteem uit te werken voor een vlotte communicatie tussen de klant en De Splenter. Voor feedback en beoordelingen werkten we met plugins zoals Hotjar en Trustpilot.

Webshop met koppeling kassasysteem en stockbeheer Webshop met koppeling kassasysteem en stockbeheer

Winkelvoorraad bekijken

De status van de voorraad (per locatie!) kan real time worden geraadpleegd dankzij de snelle synchronisatie met het stockbeheersysteem.

Opvolging via mails en feedback

Elke vraag over een bepaalde schoen kan nu eenvoudig via de site worden verwerkt. Achter de schermen kan iedereen elke communicatie volgen, zodat klanten vlot geholpen worden.

Externe koppelingen

We zorgden voor een naadloze integratie met verschillende externe partners en werkten XML-feeds uit voor onder andere Google Shopping, To be Dressed en Tradetracker.