Website met aanpasbare menukaart

Wat wil een bezoeker doen als hij de website van een brasserie bezoekt? De openingsuren bekijken, het menu raadplegen en reserveren. Met deze drie elementen in ons achterhoofd gaven we de website vorm (samen met Atelier Aelterman) en structuur.

De verwachtingen van Stephanie en Marijn waren: een makkelijk aanpasbare sfeervolle website. Geen standaard template zoals vele collega's, maar eentje die er wat uitspringt dankzij het beeldmateriaal en de opbouw op maat.

Website voor brasserie met aanpasbare menukaart Website voor brasserie met aanpasbare menukaart

Voor brasserie De Rechters in Gent bouwden we een sfeervolle website met aanpasbare menukaart. Professionele foto's geven de website een meerwaarde en doen bezoekers meteen watertanden.


Aanpasbare menukaart

De menukaart is heel eenvoudig aanpasbaar, zodat eventuele toevoegingen van gerechten of prijswijzigingen snel en efficiënt kunnen gebeuren. We zorgden voor een module op maat binnen ons eigen ontwikkelde CMS systeem.

Integratie reservatiemodule

De Rechters doen beroep op Resengo voor hun online reservaties. Wij zorgden voor de naadloze integratie van de plugin en een vlotte werking voor zowel de klant als de website bezoeker.

Responsive webdesign

Ondanks het gebruik van grote foto's zorgen we ervoor dat de site zich goed aanpast aan elk scherm of toestel. De menukaart heeft een tabelvorm die op gsm wordt opgesplist in kolommen die onder elkaar staan, zodat alles leesbaar blijft.