Website met koppeling extern systeem en printversie

Alhambra in Gent verdeelt het grootste aanbod Spaanse en Portugese wijnen in België. Ze beschikken dus over een uitgebreide database aan wijnen, gegroepeerd per land, streek en domein.

Er werd ons gevraagd een koppeling te maken met hun extern systeem zodat bezoekers online het aanbod, met prijzen kunnen bekijken. Bovendien wordt de mogelijkheid gegeven om een online selectie te printen, in beknopte layout.

Responsive website met koppeling erp-systeem en printversie Responsive website met koppeling erp-systeem en printversie

Het maken van koppelingen met externe systemen is een kwestie van maatwerk, onze specialisatie. Een printbare versie van een online tabel kan mits de juiste instellingen.


Koppeling extern (erp) systeem

Een database verwerken in de website is puur maatwerk. Wij zorgen voor een correcte koppeling met jouw erp systeem, al dan niet met automatische synchronisatie. We bespreken welke velden ingelezen moeten worden.

Printbare versie online

Bezoekers van Alhambra printen graag een selectie aan wijnen van een bepaalde wijnboer of streek. Na het filteren in de lijst, kan je nu via de printknop een eigen selectie afdrukken met beperkte layout. De printinstellingen van uw browser worden getoond.

Aankondigingen events

Onderaan de homepage en de winkel pagina worden de eerstvolgende evenementen aangekondigd. Het toevoegen en aanpassen van events gebeurt via ons vertrouwd systeem, Speech, een zeer gebruiksvriendelijke CMS.